ROVOS Management Training

Helpt vooral het middenbedrijf (200 - 2.000 fte) om de zojuist benoemde manager snel op weg te helpen. Veel MKB-bedrijven beschikken niet over de juiste in-house Management Development Programma's.

Niet zelden wordt een voortreffelijke specialist tot manager benoemd. Even later blijkt niemand echt blij, want (1) u bent een voortreffelijke specialist kwijt en (2) u heeft er een incompetente manager bij. Het klinkt natuurlijk wat gechargeerd, maar helaas is dit pijnlijk vaak de praktijk. In dat geval is onze training voor de Beginnende Manager een grote uitkomst.

Managers die al enige tijd in deze rol zitten, blijken vaak behoefte te hebben aan een update op het gebied van effectieve communicatie en authentiek leiden.

Voor al deze situaties biedt ROVOS Management Training een kant-en-klare of aan uw wensen aangepaste oplossing.

Daarnaast biedt ROVOS Management Training drie soorten trainingen: 

 

       

Proeverij - u wordt in een middag kort en krachtig bijgepraat over actuele onderwerpen naar keuze. Inspirerende interactie met de heer Robert Vos geeft u gegarandeerd extra energie om uzelf sterker te profileren. Zo zult u na deze proeverij met meer zelfvertrouwen de huidige lastige arbeidsmarkt tegemoet treden. U draagt slechts € 25,00 bij voor de aangeboden lunch, koffie/thee en netwerkborrel na afloop. Dit laatste onderwerp ('Hoe vind ik een baan'?) wordt overigens ook aangeboden in samenwerking met WerkVinden2.0, die dan de kosten voor koffie/thee e.d. voor hun rekening nemen.

 

 

Masterclasses - u wordt in een halve dag zeer praktisch gericht bijgepraat over specifieke onderwerpen. Met veel praktische oefeningen en rolspellen wordt u vaardigheid bijgebracht op verlelei gebieden. U leert bijvoorbeeld hoe u moet netwerken. Of hoe u een overtuigend én ontspannen netwerk- en sollicitatiegesprek voert. Of hoe uw boodschap beter overkomt bij de ander. Of hoe u als vrouw betere kansen benut op een executive management positie. De interactie met de heer Robert Vos prikkelt en provoceert.  U betaalt voor zo'n praktisch georiënteerde Masterclass een bedrag van € 299,00 all-in.

 

 

Workshops - u wordt intensief en persoonlijk begeleid in het verbeteren van uw wijze van communiceren. U leert door effectief gedrag en een open houding beter te communiceren en u stelt u toegankelijker op om feedback te ontvangen. Ook kritische feedback. En daar kunt u wat mee!
U leert ook om op uw eigen authentieke wijze leiding te geven aan uw medewerkers. Hen ruimte te geven, maar ook zelf voldoende ruimte te nemen. Hen te leiden in verbondenheid. 
De kosten voor deze meerdaagse workshops worden op verzoek bekend gemaakt.

 

In veel gevallen verzorgt de heer Robert Vos deze management training zelf. In specifieke gevallen wordt samengewerkt met het IKcentrum of het Institute for New Attitude

Ook hier is maatwerk mogelijk. Neem daartoe vrijblijvend contact op met de heer Robert Vos op zijn (06) 53377126 of via zijn e-mail robert.vos@rovos.nl

© ROVOS Management BV  | robert.vos@rovos.nl