Training, coaching & mentoring
Diversiteit Gelijkwaardigheid Inclusie

ROVOS Management Coaching

Bewust leren leven vanuit uw eigen identiteit
in goede balans tussen denken, voelen en doen 
en uw doelen bereiken in contact met anderen

In de kern gaat het daarover bij 'coaching'. Woorden als zelfbewustwording en persoonlijke ontwikkeling zijn niet meer weg te denken uit het hedendaagse vocabulair van managers en specialisten. Het komt erop neer dat zij diepgaand inzicht willen hebben in hun eigen denk- en gedragspatronen en het effect daarvan op de omgeving. Bewust van deze inzichten handelt u doelgerichter, waardoor uw persoonlijke effectiviteit vergroot en die van uw team en uw organisatie.

 Kiezen voor ROVOS Management Coaching 
is Kiezen voor Kwaliteit

ROVOS Management Coaching biedt verschillende vormen van personal en team coaching voor executives, managers en specialisten: 

Persoonlijke aandacht staat centraal in onze werkwijze, evenals discretie en vertrouwen. Wij begrijpen wat actief luisteren is en geven u feedback met kennis van de wereld waarin u zich beweegt.

Samen met u genereren wij inzicht, balans, antwoorden en focus om het beste uit uzelf te halen en uw vaardigheden succesvol aan te wenden in uw werk.

Onze management coach, de heer Robert Vos is ervaringsdeskundige en spreekt uw taal.

Wij werken uitsluitend oplossings- en resultaatgericht.

Bent u klaar voor een nieuw begin?

Wij komen graag met u in gesprek. Ook als u zich alleen wilt oriënteren. U kunt contact opnemen met ons via (0348) 433 001 of per e-mail naar robert.vos@rovos.nl voor een afspraak met de heer Vos. U bent altijd welkom!

E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn